обича — и никога няма да спре.Певицата на I'm a Survivor“

...
 обича — и никога няма да спре.Певицата на I'm a Survivor“
Коментари Харесай

Reba McEntire разкрива, ако би се омъжила за 3-ти път

 обича — и в никакъв случай няма да спре.

Певицата на „ I'm a Survivor “ се е пробвала в брака два пъти преди, само че тя не споделя „ не “ на трето пътешестване по пътеката с приятеля си от четири години.

„ Ако това е нещо, за което той се усеща изцяло мощен, това е добре за мен “, сподели тя извънредно пред E! Новини Франческа Амикер. „ Той в никакъв случай преди не е бил женен. Така че, в случай че желае да изпита това, аз съм ОК с това. “

И макар че 69-годишната Реба се пошегува, че „ няма доста религия в обвързването посредством лист хартия или пръстен “, тя е „ в действителност отдадена на Рекс “.

Всъщност двамата са „ съвсем неразделни от 16 юни 2020 година “, когато се събраха още веднъж, откакто тя гостува - взе участие в шоуто му през януари.

„ Беше като магнит “, спомня си Реба, която беше омъжена за Чарли Батълс от 1976 до 1987 година и от 1989 до 2015 година, за тяхното събиране. „ Не успяхме да се забележим от януари до 16 юни, само че създадохме фамилиарност посредством изпращане на известия и диалози по телефона, която нямаше да имаме, в случай че бя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР